vineri, 25 mai 2018

Susţinerea examenului de absolvire de către studenţii catedrei militare UPS "Ion Creangă"


În conformitate cu "Programul de pregătire a militarilor în rezervă la catedrele militare" astăzi pe data de 25 mai curent, studenţii catedrei militare a UPS "Ion Creangă" au susținut examenul de absolvire a cursului, la Tactica generală. 

 Înainte de începere șeful catedrei domnul general de brigadă (r) Vasile Grosu a explicat modalitatea susținerii și evaluării examenului, le-a dorit succese.

Preşedintele Comisiei de absolvire a cursului domnul locotenent-colonel Vadim Rotari i-a felicitat pe studenţi cu finalizarea cursului și le-a dorit mult succes la susţinerea examenului. În legătură cu desfășurarea procesului de profesionalizare a armatei domnul locotenent-colonel le-a sugerat studenților să se angajeze în Forțele Armate.

Studenții au tras testele și s-au concentrat asupra răspunsurilor la întrebările puse. Lectorul colonel (r) Andrei Șevcenco, a desfășurat anterior toate ședințe cu studenții  cursului de sergenți. Și acum a venit momentul ca cursanții să demonstreze cunoștințele primite.
După verificarea testelor fiecare student a fost apreciat  după capacităţile sale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu